MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
14 z 26
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjny szpinak zasmażany Justyny Kalemby...
fot. pixabay.com

Kultowe potrawy z barów mlecznych. Idealne przepisy na dania z barów mlecznych

Tradycyjny szpinak zasmażany Justyny Kalemby

Składniki

opakowanie mrożonego szpinaku
kilka ząbków czosnku
masło
mąka
śmietana
sól

Wykonanie
Szpinak rozmrozić i zagotować. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, sól do smaku. Na patelni rozpuścić łyżkę masła, dodać mąkę i zasmażką zagęścić szpinak. Do szpinaku dodać 2-3 łyżki kwaśnej śmietany. Spróbować, ewentualnie dodać jeszcze czosnku i soli. Tak przygotowany szpinak wyśmienicie smakuje z jajkiem i ziemniakami.

Zobacz również

Gwiazdy na czerwonym dywanie. Wręczono nagrody filmowe - ZDJĘCIA

Gwiazdy na czerwonym dywanie. Wręczono nagrody filmowe - ZDJĘCIA

Takie atrakcje będą czekać podczas show. Bytom zamieni się w podwodny świat

Takie atrakcje będą czekać podczas show. Bytom zamieni się w podwodny świat

Polecamy

To on śpiewa „Take On Me”. Zobacz, jak teraz wygląda Morten Harket z zespołu A-ha

To on śpiewa „Take On Me”. Zobacz, jak teraz wygląda Morten Harket z zespołu A-ha

Polska jak Chorwacja! Gdzie woda w Bałtyku jest najcieplejsza? Nowy raport IMGW

Polska jak Chorwacja! Gdzie woda w Bałtyku jest najcieplejsza? Nowy raport IMGW

Ta część arbuza działa jak Viagra, a zwykle ląduje w koszu. Nie wiesz, ile tracisz

Ta część arbuza działa jak Viagra, a zwykle ląduje w koszu. Nie wiesz, ile tracisz