WYNIKI PLEBISCYTU
Danie to zagości na kartach menu restauracji Bistro Beta, zwycięzca otrzyma także voucher do restauracji Andromeda Alfa oraz lekcje gotowania z szefami kuchni.
Drugie miejsce wywalczył autor dania „grillowany dorsz na rukoli z salsą mango”. Na autora czeka voucher do Bistro Beta o wartości 250 zł oraz lekcja gotowania. Autor dania „pierś z kurczaka na tymiankowym kaszotto z cytrynową marchewką” otrzymuje voucher do Andromedy Alfa o wartości 200 zł oraz lekcję gotowania.
Miejsca 4,5,6 i 7 nagradzamy voucherami do Andromedy Alfa i Bistro Beta o wartości 200 zł każdy.
Serdecznie gratulujemy wygranym, a wszystkich zachęcamy do eksperymentowania w kuchni!
**
KRAKÓW NASZE MIASTO PLEBISCYT KULINARNY**
WYNIKI PLEBISCYTU
LISTA PRZEPISÓW
(kliknij w zdjęcie aby poznać składniki i sposób przygotowania)
PRZEPISY TOMASZA DZIURY:
Gotowana gicz jagnięca
Kaszotto z gorgonzolą
Razowa lazania z rybami z Bałtyku
Pierogi z pieczoną marchewką
Rumiane naleśniki z serem, jarmużem i ślimakami
PRZEPISY KRZYSZTOFA URBAŃCZYKA:
Gołąbki z liści kiszonej kapusty z nadzieniem z ryby
Sałatka z pikantnych, kiszonych warzyw
Smażony filet z karpia
Krem z dyni
Pierś z kurczaka zagrodowego na pure
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?