MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wyrobione ciasto przykryj ściereczką i odstaw do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 6

Wyrobione ciasto przykryj ściereczką i odstaw do wyrośnięcia, najlepiej w ciepłe miejsce, na ok. 1 godzinę. Ciasto powinno podwoić swoją objętość.

Zobacz również

Gwiazdor reprezentacji Francji na Tour de France. Wszystko nagrały kamery

Gwiazdor reprezentacji Francji na Tour de France. Wszystko nagrały kamery

Zebrano ok. 1 tony śniętych ryb ze zbiornika w Starym Lublińcu [ZDJĘCIA]

NOWE
Zebrano ok. 1 tony śniętych ryb ze zbiornika w Starym Lublińcu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pyszne placki z brzoskwiniami na deser lub śniadanie. Pulchne, mięciutkie i słodkie

HIT DNIA
Pyszne placki z brzoskwiniami na deser lub śniadanie. Pulchne, mięciutkie i słodkie

Uwaga na sosy popularnej marki! GIS wycofuje aż 3 produkty. Są niebezpieczne

PILNE
Uwaga na sosy popularnej marki! GIS wycofuje aż 3 produkty. Są niebezpieczne

Węglówka zwycięzcą konkursu Najpiękniejsza Małopolska Wieś 2024

Węglówka zwycięzcą konkursu Najpiękniejsza Małopolska Wieś 2024