MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
WRZUCANIE MIĘSA MIELONEGO NA ZIMNĄ PATELNIĘ...
fot. pixabay.com

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone. Przez to mięso nie będzie soczyste i smaczne

Takie błędy popełniamy najczęściej, przyrządzając mięso mielone

WRZUCANIE MIĘSA MIELONEGO NA ZIMNĄ PATELNIĘ
Jeśli chcemy uzyskać kształtne kotlety z pyszną panierką lub dobre spaghetti, nie wrzucajmy mięsa na zimną patelnię a dopiero wtedy, gdy olej się dobrze rozgrzeje. Skutecznym sposobem na sprawdzenie, czy tłuszcz ma już odpowiednią temperaturę, jest wrzucenie na patelnię odrobiny bułki tartej – jeżeli zaczyna skwierczeć, oznacza, że można zacząć smażyć mięso.

Zobacz również

Przegląd prasy ze Szczecinka w maju

NOWE
Przegląd prasy ze Szczecinka w maju

Przegląd maja w Mińsku Mazowieckim

NOWE
Przegląd maja w Mińsku Mazowieckim

Polecamy

Koniec prac nad Cyberpunkiem! CD Projekt nie będzie dłużej rozwijał gry

NOWE FAKTY
Koniec prac nad Cyberpunkiem! CD Projekt nie będzie dłużej rozwijał gry

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre

TYLKO U NAS
Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre