Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stary przepis na domowe lody - tak robiły je nasze babcie. Zobacz, jak przygotować tradycyjne lody, które smakują jak mrożony kogel-mogel

Tradycyjne lody na żółtkach. Krok 1

Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich potrzebnych składników. Umyj lub sparz jajka. Oddziel żółtka od białek. Białka możesz wykorzystać do zrobienia bezy, np. z tego przepisu: Beziki a'la beza Pavlova, z kremem i malinami

Zobacz również

Oliveira zaskakująco odpowiedział Gamrotowi: „Nie patrzę wstecz, ale do przodu”

Oliveira zaskakująco odpowiedział Gamrotowi: „Nie patrzę wstecz, ale do przodu”

Anwil Włocławek o jedno zwycięstwo od awansu do półfinału Orlen Basket Ligi. Zdjęcia

NOWE
Anwil Włocławek o jedno zwycięstwo od awansu do półfinału Orlen Basket Ligi. Zdjęcia

Polecamy

Chowane klamki drzwi mogą zagrozić naszemu bezpieczeństwu!

Chowane klamki drzwi mogą zagrozić naszemu bezpieczeństwu!

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia