2 z 12
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![- BUNDZ: ok. 30 zł za kilogram;...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/4a/aa/6195edb364c8b_o_large.jpg)
fot. Pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Sery regionalne, kozie mleko, gęsta śmietana - małopolskie rarytasy z e-bazarku! Ile kosztują swojskie produkty nabiałowe od rolnika?
BUNDZ, BRYNDZA I INNE SERY OWCZE
- BUNDZ: ok. 30 zł za kilogram;
- bryndza: ok. 30 zł za kilogram;
- ser na bazie mleka owczego dojrzewający w winie: ok. 129 zł za kilogram;
- ser koryciński: ok. 59 zł/kg;
- ser owczy z pleśnią: ok. 120 zł/kg;
- żółty ser owczy z dziurami: ok. 120 zł/kg;
- feta owcza: ok. 30 zł za 300 gramów;
- ser owczy typu "brie": 99 zł/kg;