MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Tyle oferują dziś pracodawcy na Opolszczyźnie. Stawki są niskie, a praca ciężka

NOWE
Tyle oferują dziś pracodawcy na Opolszczyźnie. Stawki są niskie, a praca ciężka

Katowice: Mężczyzna zaatakował strażników miejskich. Doszło do rękoczynów!

NOWE
Katowice: Mężczyzna zaatakował strażników miejskich. Doszło do rękoczynów!

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Ile kosztuje teraz konsola PS5? Sprawdź, od czego zależy jej cena

Ile kosztuje teraz konsola PS5? Sprawdź, od czego zależy jej cena

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

NOWE
Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód