MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 24
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tę podawaną na zimno zupę przygotowuje się najczęściej z...
fot. fotek / 123RF.com / Zdjęcie ilustracyjne

Jakich potraw spróbować podczas wakacji w Hiszpanii, Grecji, Turcji, Chorwacji czy Egipcie? Najpyszniejsze lokalne specjały

Gazpacho (Hiszpania)

Tę podawaną na zimno zupę przygotowuje się najczęściej z warzyw, octu, oliwy i namoczonego chleba. Dodatki (jajka, szynkę, oliwki czy orzechy) do tego orzeźwiającego specjału podaje się w osobnych naczyniach tak, by każdy mógł dopasować smak do własnych potrzeb.

Zobacz również

Koszykarski Trefl rozpoczyna półfinały ze Śląskiem

Koszykarski Trefl rozpoczyna półfinały ze Śląskiem

Poważny wypadek niedaleko Konina. Mężczyzna reanimowany

Poważny wypadek niedaleko Konina. Mężczyzna reanimowany

Polecamy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie