Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Majówka w Ostrzycach z muzyką DISCO i tańcami. Gwiazdą wieczoru zespół SKANER!

Majówka w Ostrzycach z muzyką DISCO i tańcami. Gwiazdą wieczoru zespół SKANER!

Megafontanna na Stawku Zamkowym już zachwyca opolan i turystów

Megafontanna na Stawku Zamkowym już zachwyca opolan i turystów

Polecamy

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Małopolska siatkówka w odwrocie. W ligach centralnych były spadki, zabrakło awansów

Małopolska siatkówka w odwrocie. W ligach centralnych były spadki, zabrakło awansów